mmalab

MMA Klubber i Danmark

Få et overblik over hvor du kan træne MMA, og find ud af hvilken klub der kunne være mest interessant for dig!

MMA-klubber i DK

Vil du træne MMA?

MMA er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden, hvilket tydeligt også har sat sit præg på den danske kampsportsscene.

 

Mange kampsportsklubber landet over tilbyder MMA-træning - enten som den primære stilart, eller som en ekstra udvidelse af deres primære sport, som f.eks. Kickboxing, Muay Thai og Brasiliansk Jiu Jitsu.

 

Der er derfor rig mulighed for at finde en klub i dit nærområde, så du kan komme i gang med at træne MMA. Ring til en af klubberne fra listen længere nede på siden, og få en prøvetræning, så du kan se om det er noget for dig.

Book en prøvetræning

Inden du tager en endelig beslutning om valg af klub, er det en rigtig god idé at tage en prøvetime i et par forskellige klubber.

Anskaffelse af udstyr

Når man starter til MMA er det en god idé at anskaffe sig det rigtige udstyr, så man kommer godt fra start.

Her kan du træne MMA

Klubber i Danmark

Sjælland

Jylland & Fyn

carousel

Hjælp til valg af klub

Hvilken MMA klub skal du vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilken MMA klub du skal vælge, kan du nedenfor finde nogle gode råd og guidelines, som kan hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning.

Afstand

Afstanden fra din bopæl til klubben er væsentlig - især med tiden. Som hovedregel bør du derfor vælge en klub i dit nærområde, så du ikke skal pendle frem og tilbage i alt for lang tid.

Prøvetimer

Har du flere forskellige MMA klubber inden for en overskuelig afstand fra din bopæl? Så kan du med fordel tage en prøvetime i et par forskellige klubber, og danne dig et samlet indtryk.

Træningstider

Husk at tjekke op på træningstiderne! Det varierer nemlig fra klub til klub, og skal jo helst passe sammen ind i din hverdag. Som oftest kan du finde træningstider på klubbens hjemmeside.

Omtale & Aktivitet

Tjek op på klubbernes omdømme på f.eks. Facebook og Google. Derudover kan du også tage et kig på deres sociale medier, for at få et indblik i hvor meget aktivitet der er i klubberne.

Stilarter

Vær opmærksom på hvilken tilgang den enkelte klub har til MMA. Nogle klubber er stærkest i striking, mens andre er stærkest i grapplingen. Tag evt. et kig på trænerne i de enkelte klubber.

Stævner

Se på om klubben og dens medlemmer er repræsenteret til diverse grappling, striking og/eller MMA-stævner. Det er altid et plus, hvis man på sigt selv har tænkt sig at konkurrere.

0 +

Klubber i Danmark